top of page

Fotostudio i Östanbjörke

Här ser ni min fotostudio som finns på gården här i Östanbjörke där vi bor. Studion lämpar sig främst för fotografering av barn, familj, gravida och porträtt. Men också för mindre gruppfotograferingar. Som vid alla andra fotograferingar väljer jag ut alla bra bilder som sedan laddas upp på ett privat galleri på Pixieset där ni väljer era favoriter som ingår i paketet som ni bokat.

IMG_9071.jpg
IMG_9059.jpg
IMG_4029.jpg

Här ser ni rekvisita som finns att låna. De kan även tas med vid utomhusfotografering.

För en mer personlig fotografering får ni gärna ta med egen rekvisita som betyder något speciellt för er.

IMG_2137.jpg

Mjölkbad, är ett härligt och lekfullt sätt att göra en fotografering på. Barnen har jättekul och dom skapar härliga och levande bilder. Lämpar sig för barn från då när som sitter stadigt utan stöd och uppåt. Mjölkbad kan även göras utomhus i grönskande och blommande omgivningar.

IMG_9912.jpg

Smash the cake, där jag vill vara med och fira din ettåring med en riktigt tårfest. Barnet får kladda och äta så mycket den bara vill och orkar. Jag är då med och fångar vackra, skrattfyllda och härliga minnen att bevara och visa i framtiden. Vid en sådan här fotografering brukar man vanligtvis börja med fotografering i finkläder först för att sen påbörja kladdandet. Kunden står själv för tårtan. Glasfat på fot finns att låna.

Vimplar i rosa och blått finns.

IMG_8774.jpg

Skolkortsfotografering, många förskolor erbjuder numer inte längre skolkortsfotografering och då är det ett perfekt att fortfarande få möjlighet till detta genom mig i min studio. Dessa fotografering är beräknade på 15min/barn, en rekvisita används (stol,pall eller ståendes). Fem redigerade bilder ingår.

 

IMG_9252.jpg

Julkortsfotografering, i brist på snö och frost är studion ett optimalt ställe att fixa till en mysig och stämningsfull julkänsla. Enkelt med en kälke och tomtekläder eller varför inte baka

bottom of page